Onderhoud en herstellingen

Alle onderhoud en herstellingen worden steeds volgens de voorschriften van de constructeur uitgevoerd waardoor uw wagen in optimale staat gehouden wordt. Op deze manier streven wij er naar om de bedrijfszekerheid van uw wagen optimaliseren en de kosten te beperken.

Kleine beurt
Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto – zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.

Grote beurt
De grote beurt gaat, zoals de naam al zegt, een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Het interieurfilter wordt vervangen en periodiek ook het luchtfilter. Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld. Verder inspecteert de monteur accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en distributieriemen worden evenmin over het hoofd gezien. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien.

Schadeherstel
Autoschade is altijd vervelend. Daarom maken wij voor u de nasleep ervan zo soepel mogelijk en herstellen uw auto weer in topconditie. In onze werkplaats kunnen wij instaan voor alle schadeherstel, uitdeuken zonder spuiten en ruit service.

Copyright Teamfloral - Design by Basalt Projects