Teamfloral Warranty

Bij aflevering van elke wagen wordt deze grondig gecontroleerd en krijgt deze een uitgebreide check-up. Hierdoor kunt u met een gerust hart de wagen in ontvangst nemen. De Teamfloral Warranty biedt zo goed als dezelfde dekking als de garantie op een nieuwe wagen. Hierbij wordt er waarborg gegeven op alle onderdelen, inclusief arbeidsuren en materiaalkosten. Tijdens deze periode geldt voor u geen eigen risico bij schade en geen kilometerbeperking.Wij willen dat u ten allen tijden tevreden bent over ons uitgebreid serviceaanbod en daaruit resulterende garanties. Daarom vertellen wij u precies wat niet onder de Teamfloral Warranty valt en waarom dit zo is.

Na verloop van tijd kunnen optische en akoestische veranderingen bij uw wagen optreden die niet van invloed zijn op de functionaliteit . Bovendien zijn bepaalde onderdelen onderhevig aan ouderdom en natuurlijke slijtage: carrosserie, lak, waterlekkage, corrosie, leder, … Daarom moet uw wagen regelmatig worden verzorgd en onderhouden. Optische en akoestische veranderingen, evenals ouderdom en slijtage zijn geen gebreken en zijn daarom van deze garantie uitgesloten.
Tevens vervalt de garantie bij Tuning en bij gebruik op trackdays, circuit events, race events en alle andere events die onder de noemer “competitie” vallen.  

Wij garanderen u:

§  12 maand waarborg of fabriekswaarborg

§  dekking van alle onderdelen

§  geen eigen risico

§  inclusief alle arbeidsuren en materiaalkosten tot de dagwaarde van de auto

§  zonder kilometerbeperking tijdens de looptijd

§  vlotte afhandeling

§  vervangwagen (tijdens de garantieperiode)

 

Vallen onder Ouderdom en slijtage

Uitlaatsysteem incl. katalysator

Zekeringen

Accu’s

Bougies

Aandrijfriem

Wisserbladen

Cardanasmanchetten / Sperdifferentieel

Synchroonringen

Vloermatten

Schuifdak, Panoramadak

Koppeling incl. ontkoppelingslager

Brandblussers

Stuurmanchetten

Schokdempers

Deurafdichtingen

Banden

Bandafdichtingssyteem

Filters

Wiellagers

Remvoeringen

Vloeistoffen / Oliën

Remschijven

Droger airconditioning

Navigatie en CD/DVD lezer

Radiator / Koelmiddel

Alle verlichting (uitz. Xenon en LED)

Dashboard tellers


De herstelling kan geschieden met nieuwe onderdelen of met tweedehands onderdelen. Wanneer voor de herstelling nieuwe onderdelen gebruikt worden, dan kan overwogen worden om aan de koper een bijdrage in de kosten te vragen.
Herstellingen onder garantie worden uitgevoerd in de werkplaats van de verkoper of in een door hem erkende werkplaats. De koper zal de herstelling niet in een andere werkplaats laten uitvoeren, behalve indien de verkoper daartoe vooraf zijn toestemming gegeven heeft.

U dient er mee rekening te houden dat er geen depannage in de waarborg zit. Daarom raden wij u aan om uw wagen te laten verzekeringen met Europese bijstand met depannage.

Eveneens kan u ervoor opteren om een garantiecontract bij een extern bedrijf af te sluiten.
Wij zorgen voor een correcte afhandeling. U kan dan bij elke werkplaats terecht voor uw garantiegeval en dit in combinatie met een Europese bijstand.

Copyright Teamfloral - Design by Basalt Projects